4 Magiska Möten Mellan musiker

Jag har under många år mött en mängd fantastiska musiker i massa olika sammanhang, Jag har spelat tillsammans med många musiker, jag har livestreamat eller filmat musiker, musiker har haft konserter eller rep i min lokal ”Kapellet” i Stockholm. När Kulturrådet utlyste ett återstartsstöd efter Covid så passade jag på att ansöka om att för första gången ordna en egen konsertserie i min egen lokal ”Kapellet”. Och min tanke är att bjuda in en del av de fantastiska musiker jag mött i olika sammanhang för att ha möten och konserter på ”Kapellet” Min tanke för upplägget är att till varje konserttillfälle bjuda in musiker som ej tidigare mötts (eller i alla fall inte spelat tillsammans) och erbjuda dessa att ansvara för en konsertkväll på ”Kapellet”.  Det kan vara musiker från olika genres och bakgrunder. Ca: 3 musiker per tillfälle. Konserten ska ske inför en liten begränsad publik och den ska filmas av mig.

Jag kommer att ge varje grupp ett ord som inspiration till mötet. Och att be varje musiker tar med sig en idé, skiss, riff, tanke etc. till vad de tillsammans kan arbeta med under dagen. Det är lite upp till de musiker som blir inbjudna att lägga upp konsertkvällens program tillsammans. Det ingår i konceptet att man får träffas på ”Kapellet” samma dag för repetitioner så det handlar om att tillsammans också på en begränsad tid (samma dag) arbeta med den musiken man ska framföra på konsertkvällen.

FRI ENTRÉ

OBS! Begränsat antal platser. Förbokning krävs. Boka plats här!

FRI ENTRÉ

OBS! Begränsat antal platser. Förbokning krävs. Boka plats här!